Wallpressiin uusi Landing Page

Edit 19.4.2019: Jaa…Olin poistamassa tätä Landingia jo käytöstä ja tältäkin sivulta postauksena, mutta huvikseni innostuinkin vähän sivua päivittämään tässä yömyöhäsellä. Tai ländinki ja ländinki, eihän sen aihe oikeastaan mitenkään (enää) tähän Wallpressiin liity, tämä Wallpressi on kulkemassa nyt eri suuntaan. Mutta onpahan vain nyt yksi ihan kivanäköinen sivu. Tässä linkki siihen. 

Wallpress screen.
Aiempi versio tästä sivusta tuolloin 2018-11. Nyt tähän nykysilmääni tämä kovin paljon tylsempi – tosin tuolloin oli tarkoituskin pitää erityistekniikat veks. Alla syksyn jupinoitani.

Edit 8.11.2018: Otin nyt tämän sivun käyttöön uutena Landing Pagena ainakin tietyistä lähteistä saavuttaessa. 

Aiemmin 8.10.2018:  Tällä landing pagella ehkä selkiytyisi, että tässäkin alidomainissa on kyse myös busineksestä, eikä pelkästä blogista. Busineksestä ja “tuotantopotentiaalista”, jota esitellään ja demotaan tässä kohdin blogin keinoin.

Tein tämän tarkoituksella hyvin yksinkertaisen ja pelkistetyn sivun jo jotain kuukausi sitten, eikä vieläkään erityisemmin yökötä :), joten ehkä tämä voisi olla…

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

TWITTER FEEDS
Normally here would be Twitter feeds, but I removed the plugin due to certain reasons. It takes some time and testing to find a replacement, though.
Recommended
  • 044 - 2434 781 / 046 6182 779
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Lemminkäisenkatu 17 B 53, 20520 Turku

Koo1 2018 © All rights reserved