Uusi työkalu: iPad

Ostin 6.7.2018. Olin joitain päiviä aiemmin Gigantissa nähnyt tämän esittelyssä ja nyt uudessa sarjassa myös Pencil toimi, niin minähän olin ihan pistoksissa sitten. Pakkohan se oli hankkia.

Ensi alkuun en mitenkään pystynyt pitämään näppejä tästä erossa. Latasin ison määrän mitä hienoimpia appsejä – ja tämä aivan keskeinen ostosyykin. iPadin kautta pääsy isoon määrään monia hyvin edullisia ja laadukkaita ihan ammattisovelluksia. 

Sitten kuitenkin, kun paljon muutakin puuhaa, piti vähäksi aikaa iPad unohtaa ja niinpä sitten olikin vähän aikaa aivan käyttämättä. Tosin ihan viime päivinä olen taas kyllä käyttänyt enkä kyllä millään luopua haluaisikaan. On se vain niin kätsä.

Ja ehkä tämän iPadin ja Pencilin myötä vähän viriää tuo minun graafis-luova puolikin…nähtäväksi jää.


Edit 1.10.2018: kyllä tuo iPadi on jo alkanut löytää paikkansa tässä minun systeemissä. iPadiin on monia varteenotettavia sovelluksia ja ihan on kelpo peli tämä minun vekotin niitä pyörittämään. Enemmänkin haluaisi kapinetta käyttää, mutta niin on rajallisesti tunteja päivässä, ettei kaikkee ehdi. 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Kohta kaikki tapahtuu pilvessä – Amazonin “evankelista” vertaa pilvipalveluita sähkölaitoksiin https://yle.fi/uutiset/3-11151242?utm_source=twitter-share&utm_medium=social

Discover the 12 best tools a virtual assistant can invest in! #virtualassistant https://paulasextonhickey.com/tools-for-virtual-assistants/ käyttäjältä @@paulahickeyva

Load More...
Recommended
  • 044 - 2434 781
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Gränsbackankuja 5 B 107 - 20320 Turku, Finland

Koo1 2018 © All rights reserved