Tiedoksi

Tämä Wallpress-saitti on ollut tässä yhdenlainen laboratorio WordPressin ja muiden teknisten asioiden testaukseen sekä samalla myös kasaelma kaikenlaisesta paljosta menneestä ja nykyisestä tekemisestäni. Aika rankka ja raskas yhdistelmä ainakin sivulatautumisaikojen osalta. Tätä sisältöä tässä nyt pitäisi ehtiä tarkasteleen uudestaan ja uudella tavalla.

Alla on hypyn jlk  lisää jotain diipadaapaa viime vuoden puolelta.>>

21.11.2018:

Nyt marraskuussa olen tätä nyt koettanut sitten kovin optimoida ja nyt myös sitten muuten karsia. Saapa nähdä nyt sitten. Alla sitten tuoreet GTMetrix-arvot ja aikaisempaa tekstiä näistä pomppivista asetteluista tällä sivulla.

Tuoreet GTMetrixit 21.11.2018

Että ei nää kauhian pahat arvot ole tällaiselle sillisalaattisivulle. Mutta on kyllä toisaalta kovin ihmetystä, miksi joskus etenkin tämän saitin latautumiset kestää, jopa 30 sekuntia – ja olenpa laskenut joskus jopa 120 sekunnin aikoja ennenkuin sivua aletaan edes rakentaa. Johtuuko se käytetyistä nimipalvelimista, vai palvelinhitaudesta, en tiedä. Mutta hitaita ovat muutkin WP-saittini latautumaan, vaikka näiden mitattujen arvojen mukaan ei niin hitaita pitäisi olla. Kummallista.

Pingdom-arvot katsoin sitten myöhemmin tässä illalla, aika lailla samoin asetuksin ja optimoinnein. Ei ollenkaan pahat oo nääkään arvot tämmöiselle sivulle.

Aiemmin

Keväällä/kesällä 2018: Kuten näkyy, tällä sivulla on kaikenlaista viritelmää. Kyse on tämän Wallpress-sivupohjan yhdestä variantista, jossa erilevyiset artikkelipalikat sillai “responsiivisesti” etsivät paikkansa sivulayoutista. Ja kuten näkyy, ei aina onnistu tuo asettelu, varsinkin jos käyttää Double-leveyttä. Triple-leveys on sitten jo ihan silkkaa uhkarohkeutta ja harvoin onnistuu.

Mutta olkoonpa tämä sivu nyt tällai levällään sitten kuitenkin, jahka jotain uutta keksintöä keksin.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Discover the 12 best tools a virtual assistant can invest in! #virtualassistant https://paulasextonhickey.com/tools-for-virtual-assistants/ käyttäjältä @@paulahickeyva

Nyt se on virallista: Kvanttitietokone saavutti herruuden eli laski 200 sekunnissa sen, mikä olisi vienyt supertietokoneelta 10 000 vuotta https://www.hs.fi/tiede/art-2000006282597.html?share=e48b0f48fd1727715fe53c2d01155e75

Capture One Pro experience: https://blog.captureone.com/5-features-quentin-decaillet-cant-live-without/

Load More...
Recommended
  • 044 - 2434 781
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Gränsbackankuja 5 B 107 - 20320 Turku, Finland

Koo1 2018 © All rights reserved