Nokian sivu Elementorilla

[My comment 2019-07-05: now this old page looks quite clumsy. Part of the clumsiness is really from the original Nokia’s page back the, which this is a quite good replica or version. Nokia’s people for a good reason(s) updated their page in January. For the most part I didn’t.
Then there’s the thing, that in these days pages, like this originally a product launch page, get old-looking quite soon. There are always new styles and gimmick to use. Then there are some things in my page building, that I’d nowadays do differently, more elegantly and efficiently.
But anyhow, now this page serves as a curiosity or a remembrance.]

Tutkielma rinnakkaissaittiin eletra.koo1web.com/nokia-style/.

Kiinnostuksena tässä olivat:

1. Miltä tuntuu tehdä Elementorilla ns. maailmanluokan tason sivustoa à la Nokia ja mitä asioita tulee tai voi tulla eteen? 
2. Miten pitkälle Elementorin ja erityisesti sen ilmaisversion, kuten myös sivupohja-Astran ilmaisversion rahkeet riittävät? 
3. Miltä todella tuntuu tehdä Elementorilla ns. fully responsive saitti ja mitä asioita siinä tulee eteen?
4. Mitä ja miten Nokian porukat ovat ratkaisujaan sivustolla ja mobiileissa tehneet?

Tässä ylläolevassa kuvassa on vielä väärä tausta noilla luureilla, mutta korjattu tämä myöhemmin.
Alla muuten, jos meinaat tuolle sivulle itseäsi klikkailla, on vielä tammikuun 2019 -tiedote, kantsii ehkä katsoa ensin.

EDIT 8.1.2019: Muutoksia Nokian originaalisivuun + näkyy tässäkin…

Joulukuun alussa 2018 WordPress-päivitti alustansa 5.0:aan ja siitä seurasi monenmoista hulinaa ja päivitystä sekä plugeihin että sivustohin. 

Huomasin tässä muutamia päiviä sitten, että Nokiakin oli muuttanut omaa sivustoansa aika lailla. Voisi sanoa, että ihan hyvään suuntaan, ehkä selkeämmäksi.ja ehkä teknisesti tietyiltä osin yksinkertaisemmaksi Otaksun, että Nokian muutos liittyi WP 5.0 -muutokseen – varsinkin kun huomasin itse samalla, että tämän sivun mobiiliversiossa mennyt tiettyjä asioita rikki oletettavasti juur 5.0-päivitykseen liittyen.

En enää ala tätä sivua uusimaan uuden Nokia-sivun mukaiseksi, enkä suuresti ainakaan nyt korjaa tuota mobiiliversota muuten kuin Nokia-menun osalta, joka nykyisellään ihan rikki. Niinpä korjausratkaisuna tähän menuongelmaan yksinkertaisesti erityisen Nokia-menun poisto mobiilista. Samaten huomasin Advanced Section Settingseistä marginaalien muuttuneen – näitä pikkaisen korjailin yhdestä kohdasta, mutten kauttaalttaan.

Pienenä kehityksenä tähän desktop-versioon ainakin, että nyt nuo sivun alaosan Accordionit ovat alkajaisiksi kiinni, minkä mahdollisti uusi Elementorin ilmaispalikka Flexible Elementor Panel. .

Syksyllä 2018 tutkailtua

Ihan kohtuulliset tai oikeastaan hyvät Pingdom-arvot tälle sivulle, vaikka massaa on sangen paljon ja kaikenlaisia testiplugeja ja lisukkeita tässä saitissa on kosolti ja liiaksi.

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

TWITTER FEEDS
Normally here would be Twitter feeds, but I removed the plugin due to certain reasons. It takes some time and testing to find a replacement, though.
Recommended
  • 044 - 2434 781 / 046 6182 779
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Lemminkäisenkatu 17 B 53, 20520 Turku

Koo1 2018 © All rights reserved