Koo1 nyt aika style minimalistisena

[Edit 2019-06-30] Muutettu tämän linkki vastaamaan nykyistä tilannetta. Siis koo1web/front on suora osoite nykyään.

[Edit 2019-03-07] Huvikseni päivitin tämän minimalistisen sivuni entisestään minimalistisemmaksi, mutta samalla kutakuinkin herkullisemmaksi. Edelleen olemassa tämä koo1.fi/front , vaikka koo1.fi :ssä nyt onkin koko lailla muuta sisältöä. Tsekkaa molemmat! Näissä totaalisen erit lähestymistavat nettisivus[toon – vai onko?

Alla lisää aiemmista vaiheista. >>


 

Koo1.fi -sivulle nyt tämmöinen (1.10.2018)

Koo1.Pitkäänhän minulla ei tuolla varsinaisella päädomain-sivulla koo1.fi ollut juuri mitään sisältöä. Ollut jotenkin kiusallista siihen pistää mitään definitiivistä – kuten myös kiusallista ollut olla ilman mitään. No nyt tämä tämmöinen. Ja kuitenkin tarkoituksella kaikki nämä alihakemistot edelleen erillään. 

No, eilisiltana siis huvikseni tein sisältöjä. Tai tein ja tein, se on vähän liioitteluakin, koska niin pitkälti käytin siistiä valmispohjaa by UIdeck.

Mutta oli siinä templatessa kuitenkin aika paljon muokattavaa ja korjattavaakin. Ja vielä, jotta viimeistelisi ja personoisi kunnolla, tuon sivuston hero-sectionin video pitäisi vaihtaa ja tuon toisen video-sectionin taustakuvan voisi vaihtaa, miksei yleisvärinkin. Tuon lomakkeen ehkä poistan kokonaan, ja jotain referenssikuvia voisin ehkä sivustolle tuodakin.

Mutta olkoonpa nyt tällä hetkellä näin.

Vaikka oli aluksi kivaa zuitzait tätä tehdä, niin lopulta tähänkin meni sitten enemmän aikaa kuin ajattelin. Osittainhan aikaa kyllä kului siihen, että funtsin ja tsekkailin noita helkkarin GPDR-tekstejä ja tekniikoita hyvän aikaa. Sekä tuli taas samalla tämän koo1.fi-noston myötä uusittua ja korjattua kaikkien domainieni Google Analyticsit. Elikkä homma eskaloitui siis pienestä eilisestä iltahuvista koko tämän aamupäivän päkistykseksi kaikenlaisten teknisten asioiden kanssa.

Jatkan tätä sitten taas kun huvittaa.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Kohta kaikki tapahtuu pilvessä – Amazonin “evankelista” vertaa pilvipalveluita sähkölaitoksiin https://yle.fi/uutiset/3-11151242?utm_source=twitter-share&utm_medium=social

Discover the 12 best tools a virtual assistant can invest in! #virtualassistant https://paulasextonhickey.com/tools-for-virtual-assistants/ käyttäjältä @@paulahickeyva

Load More...
Recommended
  • 044 - 2434 781
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Gränsbackankuja 5 B 107 - 20320 Turku, Finland

Koo1 2018 © All rights reserved