Elementor-lomakkeen integrointi Slackiin

Elementoriin tuli jälleen kerran päivityksiä, tällä kertaa pääasiassa integraatioiden muodossa. Tässä yhteydessä tarkoittaa sitä, että peruslomakkeen lähetyksen yhteydessä dataa siirtyy samalla myös ulkopuolisiin aplikaatioihin, kuten nyt sitten Slackiin.

Slack minulle uusi tuttavuus, vaikka toki vastaavia tullut vastaan. Mutta nyt Slack kyllä heti viehätti notkeudellaan, intuitiivisuudellaan ja toiminnoillaan. Elementor-Slack-integraatiokin oli niin helppoa kuin moinen vain voi olla.

Tästä lomakesivulle ja joihinkin lisätietoihin.

Ja alla Readmoressa sitten on tämän sivunteon työvaiheista hiukka selitystä.

Työn kulku

Niin ja eikähän minulla olisi ollut tarvis näin massiivista sivua tästä tehdä, mutta…

Mutta kun ensin tein siis tuon ihanperuslomakesivun, ja sitten sen integraation, ja ajattelin, että voishan tää esilläkin olla kun kerran tuli tehdyksi, mutta ihan planttupikkulomake vain tuossa, enhän mä kehtaa tämmöistä nyt vain framille laittaa.

No sitten tempaisin Elementorissa ison tekstin tuohon viereen. Ja sitten muistin, että pitänyt itselläkin käyttää noita mahtavia vesiväri- ym. pohjia ja niinhän minä sitten heti Pexelsistä löysinkin hienoja monenlaisia, valkkasin tuon Steve Johnsonin työn. No siitä se sitten eteni ja tuli tällainen.

Huomasin vasta työn edetessä, että tästähän tuli rakenteellisesti sillai ovela, että tässä on käänteisessä järjestyksessä perussivun formaatti. Yleensä on alussa iso otsikko-osa, sitten B- ja muut osat ja lopussa CTA-lomake. Nyt tasan toisinpäin.  Ja toimii hienosti näinkin – tässä tapauksessa.

Tai näitä Slackform-sivuja on itseasiassa kaksikin; on tämä ‘inner section’ -perustainen ratkaisu, ja sitten toinen ilman sisäkkäisiä rakenteita kahdella samalla bg-kuvalla, ja kun näiden GTMetrix-arvotkin olivat tismalleen samat, niin oli se ja sama kumman sitten valkkais. Paitsi että, tämä inner-ratkaisu on sillai oikeaoppisempi, kröhöm.

Anyway, oli kiva pitkästä aikaa harjoittaa luovuutta tälläkin tavalla.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Kohta kaikki tapahtuu pilvessä – Amazonin “evankelista” vertaa pilvipalveluita sähkölaitoksiin https://yle.fi/uutiset/3-11151242?utm_source=twitter-share&utm_medium=social

Discover the 12 best tools a virtual assistant can invest in! #virtualassistant https://paulasextonhickey.com/tools-for-virtual-assistants/ käyttäjältä @@paulahickeyva

Load More...
Recommended
  • 044 - 2434 781
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Gränsbackankuja 5 B 107 - 20320 Turku, Finland

Koo1 2018 © All rights reserved